středa 4. srpna 2010

Revnatismus - alternetivní léčba

Revmatismus je onemocnění, které je způsobeno nesprávnou funkcí imunitního systému. Imunitní systém je zaměřen na vlastní tkáně a vyvolává zánět především v oblasti kloubních chrupavek. Aby nedošlo k jejich trvalému poškození, je třeba toto onemocnění včas začít léčit. Pravidelné aplikace biolampy Biostimul vedou k potlačení zánětlivých pochodů a stimulují imunitní systém k jeho správné funkci.

Působením polarizovaného světla jež biolampa Biostimul má, rovněž dochází ke zlepšení cirkulace lymfy. Díky tomu lymfa rychleji a lépe odtéká z míst otoku a otok se zmenšuje.

Biolampa Biostimul má analgetický, protizánětlivý a biostimulační účinek.

Analgetický účinek Biostimulu je velkým přínosem, potlačuje bolest, která u osob s revmatismem často velmi omezuje pohyb a každodenní činnosti. Účinky Biostimulu tak osobám s revmatismem navracejí plnohodnotný život.

Prognóza léčby
Revmatismus je plíživé onemocnění a jeho prognóza závisí na včasném zahájení léčby. Tato nemoc se sama od sebe nevyléčí ani nezmizí. Naopak, bez soustavné a cílevědomé léčby se neustále zhoršuje. V prvním stupni dochází k oslabení svalové síly, poté k postižení kloubů, až k trvalým deformitám. Onemocnění postupuje dlouho, ale vytrvale. Zánět způsobuje deformity kloubů vedoucí až k jejich celkové ztuhlosti. Poškozenou kloubní chrupavku totiž již organismus nedokáže obnovit. Nejedná se však o zánětlokalizovaný jen v oblastech kloubů, ale zánět celkový. Později se proto mohou vyskytovat i mimo kloubní komplikace. Na kůži nad postiženými klouby se mohou objevit tzv. revmatoidní uzlíky, zánětlivě změněné šlachy. Takto postižené šlachy snadno praskají a mají za následek další omezení v pohybu.
Dalšími projevy mohou být postižení srdce a osrdečníku, které zhoršuje činnost srdce, očí, jež je způsobeno zánětem spojivek a jiných částí oka, plic, ledvin, i kostní dřeně.
Revmatismus postupně omezuje nemocného v každodenních činnostech, sportu, sužuje ho bolestí. Často jsou k léčbě revmatismu užívány léky, které s sebou nesou další obtíže, většinou trávicího traktu.

Léčba revmatických chorob pomocí biolampy Biostimulu je moderní a účinnou metodou, která potlačuje bolest i zánět vyskytující se při těchto onemocněních, a přispívá tak k plnohodnotnému životu.

Zkušenosti uživatelů
"Řadu let mě trápily velké bolesti v koleni, šlo o revma. Byla mi doporučena biolampa Biostimul, tak jsem hned začala s aplikacemi. Revmatické bolesti kolena odezněly téměř úplně. A Biostimul je mým pomocníkem pro odstraňování dalších nemocí bez pomoci tablet."
paní Horáková, 60 let

"Mám revmatoidní artritidu kloubů prstů. Prsty natékají a bolí, někdy jsou tak ztuhlé, že nemohu uchopit ani hrneček. Užívám mnoho léků. Nedávno jsem si zakoupila biolampu Biostimul. Od té doby si každý den svítím na klouby a již cítím účinek. Bolest je podstatně menší a otoky také. Když vydržím, budu zase moci normálně pohybovat prsty."
paní Jana, 49 let