sobota 31. července 2010

Biolampa Biostimul a aplikace

Při nebo po aplikaci biolampy můžete cítit teplo, pálení nebo mravenčení.

Při aplikaci biolampu dochází k prokrvení dané oblasti. Toto zvýšené prokrvení způsobuje jemné mravenčení, pálení nebo teplo. Biolampa Biostimul má analgetický a protizánětlivý účinek, a lepšení mikrocirkulace pomáhá právě těmto mechanismům, aby došlo k rychlé úlevě od bolesti a rychlejšímu uzdravení.


Při nebo po aplikaci můžete cítit bolest, jak postupovat dále?
Hlavně při obtížích pohybového aparátu jako mohou být bolesti kloubů a páteře může docházet ke zvýšené bolestivosti při aplikacích biolampy. Jde o prvotní reakci organismu na terapii a není třeba se jí obávat, nicméně pokud cítíte bolest, je potřeba zkrátit délku aplikace. Vždy začínejt s kontinuálním režimem, protože i ten je dostatečně silný aby vyvolal reakci organismu. Postupně, za dva až tři týdny aplikací můžete přejít na pulsní režim. Po aplikaci biolampy vmasírujte na bolavé místo přípavek BioGel.

Biolampa Biostimul BS 103 a BS 303 se dodává s přesným návodem na použitím a uživatelskou příručkou, kde jsou časy aplikací přesně popsány.

pátek 30. července 2010

Biolampa pomáhá na celou řadu potíží

Biolampa Biostimul
Mezi nejúčinější mezi biolampami patří biolampa Biostimul BS 103 nebo dokonalejší varianta biolampa Biostimul BS 303.
Velikou přadností biolampy Biostimul je její široký záběr onemocnění, které dokáže léčit. Biolampa Biostimul účinně léčí široké spektrum onemocnění od klobních obtíží, přes kožní onemocnění, hojení otevřených ran ale i starých jizev, až po civilazační choroby, jako je nespavost, cukrovka nebo migréna.

Pokud hledáte alternativní metody léčby vašich potíží, nebo jste se s biolampu setkali například při pobytu v lázních, kde Vám lékař aplikace biolampou předepsal, biolampa Biostimul bude vhodná volba.

Fototerapie a biolampa - léčba světlem: Co vyléčí biolampa

Fototerapie a biolampa - léčba světlem: Co vyléčí biolampa
Biolampa dnes patří k nejmodernějším metodám alternativní medicíny. Díky stále se inovující technologii mají dnešní moderní biolampy stále vyšší účinnost a jsou stále víci používány při léčbě mnoha onemocnění.
Biolampa dnes dokáže velice účinně léčit nemoci jako jsou artróza, akné, alergie, angína, chřipka, nachlazení, astma, atopický ekzém, bechtěrevova choroba, bércové vředy, bolest, bolest a zánět u zvířat, celulitida, cukrovka, hemeroidy, hojení ran, křečové žíly, revmatismus, stáří zvířete a onemocnění, zánět a bolest šlach a svalů.

Biolampa Biostimul je výrobek české společnosti Biotherapy s.r.o, a je to přístroj certifikovaný po použití ve zdravotnictví. Biolampy se používají v nemocnicích, rehabilitacích, lázeňských domech, biolampu najdete také v kosmetických salonech, ale hlavně si ji můžete pořídit domů, na svoje osobní použití, a mít ji kdykoliv po ruce!

Biolampa Biostimul je Váš všestranný pomocník na cestě ke zdraví!