středa 4. srpna 2010

Opary (herpes) a účinná pomoc biolampou

Opary
Onemocnění vyvolává tzv. virus herpes, který se vyskytuje v těle 90% lidí. Při prvotní nákaze se virus nejprve množí v místě kontaktu a za 6 až 10 dnů může dojít ke kožnímu nebo slizničnímu postižení. Virus se šíří nervovými vlákny do nervového ganglia, kde přetrvává a odkud se můžekdykoliv vrátit. Za určitých podmínek se aktivuje (např. horečka, stres, pobyt na slunci, menstruace, vyčerpání, celkově špatný zdravotní stav). Při svědění a palčivosti na rtu nebo na genitálu pomůže některá z volně prodejných mastí, která obsahuje tzv. virostatikum. V současné době se vyrábějí a jsou volně dostupné v lékárnách protivirové léčivé přípravky s obsahem acykloviru (virostatický lék), pencikloviru a tromantadinu. Jsou-li naneseny včas–při prvních známkách svědění a napětí, mohou obtíže značně zmírnit. Pokud se již vytvoří puchýřky, jsou tyto léky méně účinné a projevy je lépe vysušovat a chránit před bakteriální infekcí.

Na opary účinně pomáhá biolampa
Na zkrácení doby hojení má prokazatelný vliv působení polarizovaného světla biolampy Biostimul, které je jedním z mála prostředků, jimiž lze dobu hojení významně zkrátit. Při včasném zahájení aplikace biolampou na opar lze dokonce projev přímo potlačit.
Biolampa Biostimul a její polarizované světlo lze také aplikovat preventivně již při výskytu spouštěcích faktorů, a tak zabránit případnému propuknutí oparu. Taktéž je dobré posilnit celkovou imunitu, toho lze dosáhnout biostimulací akupunkturních oblastí imunity biolampou.

Zkušenosti uživatelů
"Našemu dítěti se objevil opar nad horním rtem. Biolampu Biostimul jsme měli při ruce, a tak jsme hned začali nasvěcovat. Nasvěcovali jsme 2x 5 minut a téměř za den opar zmizel. Nestačili jsme se divit, jak rychle to účinkovalo. Já mám z mládí zkušenosti s opary, které trvaly týden."
paní Anděla, 31 let