pondělí 2. srpna 2010

Biolampa pomáhá na bolest

Léčebné polarizované světlo má schopnost cíleného průniku do hlubších struktur tkání, kde působí na molekulární uspořádání buněčných membrán, posiluje buněčný metabolismus a metabolické pochody. Tím podněcuje tvorbu potřebných buněčných látek a naopak tlumí tvorbu látek provázejících chorobné stavy. Působením na snižování citlivosti nervových buněk potlačuje vnímání bolesti a přispívá tak k celkovému klidu.

Aplikace biolampou Biostimul přináší úlevu od bolesti v akutních i chronických bolestivých stavech. Zmenšená citlivost v kombinaci se zvýšeným prokrvením a zlepšeným přísunem účinných látek urychluje obnovu poškozených tkání. Biolampa Biostimul se aplikuje 3x denně podobu 10 minut na bolestivé místo. Při akutních bolestech je možné rovnou použít pulzní režim.

Biolampa Biostimul a zkušenosti
"Zakoupila jsem si biolampu Biostimul, protože jsem trpěla úpornými bolestmi hlavy – migrénami, asi 2x měsíčně. Začala jsem používat Biostimul vždy již v počátečním stavu a bolest hlavy spolehlivě zmizela do 20ti minut. Dnes mohu říci, že jsem od doby, co mám tenhle malý zázrak, nemusela použít ani jednu tabletu proti bolesti, i když někdy byly mé stavy dost těžké."