úterý 24. srpna 2010

Biolampa a doplňkové přípravky BioGel, BioFluid a BioJet

Fototerapeutická biolampa Biostimul působí 4 až 5 cm do měkkých tkání, kde stimuluje buňky a podporuje metabolismus. Protože si těla na energii, kterou dodává biolampa časem zvykne a odezva organismu na polarzované světlo začne slábnout, volí se na biolampě silnější terapeutické režimy (pulsní, quasi-kontinuální) a také se používají doplňkové přípravky, které účinek polarozovaného světla biolampy umocní a zesílí. Biolampa Biostimul se dodává s dvěma těmito doplňkovými přípravky zdrama, a to s přípravky BioGel a BioFluid.

BioGel
Dopňkový přípravek BioGel je gel, který obsahuje bylinný komplex a směs přírodních silic, působících na zmírnění únavy těla. BioGel je účinný pokud chete odstranit lokální únavu, bolest svalů nebo kloubů. Gel obsahuje bylinky a kafr, který místo prokrví (hřeje). Nanáší se po aplikaci biolampy na stejné místo, kam se svítilo a vyvolá příjemný pocit svěžesti. BioGel umocní účinky ploarizovaného světla, které organismu dodala biolampa.

BioFluid
Doplňkový přípravek BioFluid má zklidňující účinek na pokožku, kterou hydratuje, regeneruje a tonizuje. BioFluid je inspirován čínskou medicínou, jeho účinkem je podpora přirozeného obranného systému pokožky. BioFluid můžete použít před i po aplikaci biolmpou. Nedoporučuje se aplikovat do čerstvých otevřených ran (říznutí, poškrábání, bércové vředy..)

BioJet
Doplňkový přípravek BioJet se v balení kde je biolampa zdrama nedovává. Biojet je širokospektrálně působící gelový přípravek, který umocňuje efekt biolampy, a to zlepšení elasticity pleti a omezení tvorby vrásek. BioJet obsahuje bylinné extrakty a vitamíny, které aktivují krevní a lymfatický systém. BioJet působí tak, že podporuje a urchluje biostimulační a antioxidačníefekt polarizovaného světla které vydává biolampa Biostimul.